arrangementen kanovaren

Kanovaren en solex rijden

kanoën

Kanoën en solex rijden

Een unieke combinatie van het rijden op een authentieke solex en kanoën door natuurgebied De Malpie. Een unieke manier om de prachtige omgeving van Valkenswaard te ontdekken!
Dit leuke arrangement is al te boeken vanaf 2 personen. Eerst 2 uur rond snorren op een solex en daarna een mooie kanotocht maken die ook ongeveer 2 uur duurt. Ideaal voor een (mid)dag vullend uitje!

 

Solex rijden

Met een geldig rijbewijs of een geldig brommerrijbewijs kun je bij Kanovaren Valkenswaard een solex huren. Een bijzondere en ouderwetse manier om je te verplaatsen en de mooie omgeving te verkennen. Geniet van de omgeving tijdens de 2 uur durende tocht. Ook is er tijd om onderweg een stop bij een leuk terrasje op de route te maken.

 

Kanovaren

Voor het kanoën word je met een bus naar de kano opstapplaats in Borkel gebracht. Na een duidelijke kano instructie over peddeltechniek, veiligheid en milieu stap je in een open Canadese kano of in een 1-persoonskano. Ontdek de rivier de Dommel en haar prachtige natuur. Auto’s zul je niet tegen komen tijdens de kanotocht, enkel een paar badderende koeien als je geluk hebt.

 

Liever geen arrangement, maar alleen kanovaren? Neem dan een kijkje bij onze kanotocht vanaf Borkel of vanaf Neerpelt.

  • vanaf 2 personen
  • vanaf 4 uur
  • inclusief busvervoer
  • 54,00 (vanaf) pp.