canoeing with food

Catering

Geniet na afloop van de kanotocht van een hapje en drankje in ’t Boothuys

Van kanovaren word je hongerig! Wil je graag kanovaren met eten? Als je ’s ochtends gaat kanovaren kun je na afloop neerstrijken op ons terras voor een heerlijke lunch. Natuurlijk ben je ook later op de middag welkom bij ’t Boothuys om bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Je bent dus ook na een kanotocht bij ons aan het goede adres.

Geniet lekker op het terras van een van onze cateringmogelijkheden en de kinderen kunnen zich nog lekker uitleven in de speelweide met o.a. een airtrampoline, het voetbalveldje of op een van de springkussens!

Naast onze menukaart met diverse warme en koude broodjes, hartige snacks en borrelplanken hebben wij ook een divers aanbod voor groepen. Hieronder vind je meer informatie over ons aanbod voor groepen. Ook is het mogelijk onze volledige cateringlijst digitaal te downloaden.

 

Kanovaren met eten voor groepen

Kanovaren Valkenswaard neemt graag jouw zorgen uit handen. Een compleet kano dag arrangement boeken inclusief eten en drinken? Laat dat maar aan ons over!
Wij hebben een divers aanbod cateringmogelijkheden. Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen. Wil je hier meer informatie over? Dan verwijzen we je graag door naar onze cateringlijst van ’t Boothuys.

 

Is er iets niet duidelijk of heb je nog andere vragen? Bel of mail Kanovaren Valkenswaard voor meer mogelijkheden!

Kanovaren Valkenswaard en ’t Boothuys Valkenswaard zijn onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen.

Rofra organiseert al ruim 35 jaar tal van activiteiten voor zowel bedrijven, scholen, vrijgezellenfeesten, vrienden- of familiedagen, kinderfeestjes en dagjes weg.

Je kunt hierbij denken aan actieve activiteiten zoals: paintballen, survivallen, kanovaren of een zeskamp. Daarnaast heeft Rofra ook tal van recreatieve/ ludieke activiteiten. Een leuke solex- of e-choppertocht, Rofra Fun, tablettochten, diverse workshops of VR game! Daarnaast kun je ook kiezen voor teambuildingsactiviteiten; Een Robinson Spelen of Slag bij Waterloo bijvoorbeeld.