arrangementen kanovaren

Kanovaren en Opsporing Verzocht

kanovaren dommel

Kanovaren Dommel en Opsporing Verzocht

Een leuke combinatie van kanovaren en wandelen

In de ochtend een tabletwandeltocht en in de middag kanovaren Dommel!
Pssssttt… ken jij het eeuwenoude geheim van Valkenswaard al? Wil je het weten? Kies dan voor Opsporing Verzocht. Een spannende en interactieve wandeling door de natuurlijke omgeving van ’t Boothuys in Valkenswaard. Via een tablet ontvang je hints, filmpjes en opdrachten die je moet uitvoeren om het geheim te ontdekken. In groepjes van 5 tot 8 personen loop je deze tocht van circa 3,5 kilometer. We zijn erg benieuwd wie het snelste de dader ontmaskert!

Is het gelukt? Dan mag je de bus in voor het vervoer naar de kano opstapplaats te Borkel. De rit brengt je naar de Peedijk waar je een instructie krijgt over peddeltechniek en veiligheid. Er zijn twee soorten kano’s waaruit je kunt kiezen; de open Canadese kano of een kajak. De Canadese kano is geschikt voor 2 volwassen en 1 a 2 kleine kinderen tot een maximaal gewicht van 180 à 200 kilo. Een kajak is een 1-persoonskano. De keuze voor de kano kun je bij je boeking aangeven, verschillende kano’s mag natuurlijk ook. Vervolgens ga je op ontdekkingsreis door natuurgebied De Malpie, een prachtige omgeving waar je enkel met de kano kunt komen. Geniet van de natuur en de rust om je heen tijdens een kanotocht bij Kanovaren Valkenswaard. Kanovaren en wandelen is een prima combinatie voor als u op zoek bent naar een dagvullend programma.

 

Lunch
De lunch is niet inbegrepen maar mag u zelf meebrengen en nuttigen aan de picknickbanken. Bent u met 10 personen of meer dan kunt u ook een lunch in ’t Boothuys boeken.

 

  • Vanaf 4 personen
  • 4 à 5 uur
  • Inclusief busvervoer
  • 36,50 pp.