kanovaren kinderfeestje

Kanovaren kinderfeestje

Kinderfeestje kanovaren op de Dommel

Ben je avontuurlijk? Hou je van water? Hou je van een uitdaging? Dan is kanovaren op de Dommel misschien wel het perfecte kinderfeestje voor jou! Stap met z’n drieën in een kano en geniet van de prachtige natuur. Je verzamelt bij ’t Boothuys vanwaar we jou en je vrienden naar de kano opstapplaats in Borkel brengen. Na een uitgebreide instructie over hoe je moet varen, hoe je het beste in kunt stappen en wat je moet doen als je omgaat stap je in een open Canadese kano. Je kunt met 3 vrienden of vriendinnen gaan of met een volwassenen en 2 kinderen. Volwassen begeleiding is wel verplicht en we raden je aan om altijd een volwassenen vooraan en een volwassenen achteraan te laten kanoën. Je hoeft geen zwemvest te dragen maar het mag wel, alleen als je geen zwemdiploma hebt dan moet je een zwemvest dragen tijdens het kinderfeestje Kanovaren.

De kanotocht duurt circa 2 à 2,5 uur. Onderweg kom je een paar aanlegsteigers tegen waar je mag uitstappen en mag picknicken. Je kunt dus zelf allemaal lekkere dingen meenemen als je het maar weer netjes opruimt want we zijn wel te gast in de natuur. Na afloop van het kanovaren mag je gratis gebruik maken van de kleedkamers en de douches van ’t Boothuys.

 

Goed weer garantie

En wat nou als het regent en het is koud? Dan mag je je kinderfeestje Kanovaren kosteloos annuleren bij Kanovaren Valkenswaard. Je zit dus nergens aan vast en dat vinden je ouders dan weer erg fijn.

 

 

Prijzen

Kano typeKanotochtPrijs
Kinderfeestje Kanovaren (3 pers. per kano)Vanuit Borkel (8km)€ 13,00 per persoon
Ontvangst met ranja en een koek€ 2,50 per persoon
Chips en pakje drinken voor onderweg€ 2,50 per persoon
Bagagetonnetje1 tonnetje per reservering gratis (t/m 10 personen)
ZwemvestGratis huur

 

Je kunt gemakkelijk online je kinderfeestje Kanovaren reserveren via onderstaande button maar als je liever even wilt bellen dan kan dat naar  +31 (0)40 293 90 78 of een mailtje sturen naar info@kanovarenvalkenswaard.nl.