Contact kanovaren Valkenswaard

Over ons

Over Kanovaren Valkenswaard

 

Kanovaren in Valkenswaard is al jarenlang een begrip in Valkenswaard. Al ruim 35 jaar kun je een kano huren en organiseren we diverse kanotochten over de Dommel. Er zijn twee soorten kanotochten mogelijk, een tocht start in Neerpelt België en vaart door natuurgebied De Groote Heide én door natuurgebied De Malpie. Zoveel natuurschoon tijdens een dagje weg in Valkenswaard! Onderweg kom je niets tegen dan een eventuele wandelaar, fietser of een mede kanovaarder. Echt een unieke reis door twee landen. De kanotocht vanaf Borkel is net zo bijzonder en gaat voor een deel door hetzelfde natuurschoon maar is een stukje korter namelijk 8 kilometer.

Kanovaren Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Rofra bestaat al sinds februari 1982 en verzorgt allerlei dagjes uit, bedrijfsuitjes, groepsuitjes en schooluitjes. Voor 1 tot 1000 personen bieden we recreatieve, sportieve, avontuurlijke creatieve activiteiten aan. Wat we vaak terug horen is dat we flexibel zijn, goed kunnen meedenken en snel en duidelijk reageren. We vinden het dan ook echt leuk om van jouw dagje uit of bedrijfsfeest een topdag te maken!

Om te laten zien dat we veel tevreden klanten hebben kun je hier de reacties, foto’s en video’s van onze klanten zien. We zijn er trots op!

 

Video's van klanten

Reacties van klanten

Tinny Peeters

22 juli 2018

“Het was helemaal top! Goed georganiseerd en natuurlijk ook super lekker weer. Niet lang hoeven wachten, duidelijke instructies en goed materiaal. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Frank Jansen

24 juni 2018

“Mooie tocht van 8 kilometer over de Dommel. Was heel leuk. Vervoer vanaf ’t Boothuys goed geregeld. Vriendelijk personeel!’

Agnes Meeuws

20 juli 2018

“Wij hebben een heerlijke kanotocht gehad op de Dommel. We waren met 7 personen verdeeld over 3 boten. Het online reserveren was ook handig. Je krijgt duidelijke informatie toegestuurd over wat waar en hoe. Alles verliep zoals afgesproken en vriendelijk personeel. Een echte aanrader als leuk actief uitje met kinderen! We komen zeker een keertje terug.”