Contact kanovaren Valkenswaard

Over ons

Over Kanovaren Valkenswaard

 

Kanovaren in Valkenswaard is al jarenlang een begrip in Valkenswaard. Al bijna 40 jaar kun je een kano huren en organiseren we diverse kanotochten over de Dommel. Er zijn twee soorten kanotochten mogelijk. De tocht vanaf Neerpelt start in België en vaart door natuurgebied De Groote Heide én door natuurgebied De Malpie. Zoveel natuurschoon tijdens een dagje weg in Valkenswaard! Onderweg kom je niets tegen dan een eventuele wandelaar, fietser of een mede kanovaarder. Echt een unieke reis door twee landen. De kanotocht vanaf Borkel is net zo bijzonder en gaat voor een deel door hetzelfde natuurschoon maar is een stukje korter namelijk 8 kilometer. Daarom is deze tocht ideaal voor als gezinsuitje!

Kanovaren Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Rofra bestaat al sinds februari 1982 en verzorgt allerlei dagjes uit, bedrijfsuitjes, groepsuitjes en schooluitjes. Voor 1 tot 1000 personen bieden we recreatieve, sportieve, avontuurlijke creatieve activiteiten aan. Wat we vaak terug horen is dat we flexibel zijn, goed kunnen meedenken en snel en duidelijk reageren. We vinden het dan ook echt leuk om van jouw dagje uit of bedrijfsfeest een topdag te maken!

Om te laten zien dat we veel tevreden klanten hebben kun je hier de reacties, foto’s en video’s van onze klanten zien. 93 % van onze klanten raadt ons aan en we scoren gemiddeld een 8,5. We zijn er trots op!

 

Video van het kanovaren