arrangementen kanovaren

Kanovaren en fietsverhuur

kanovaren en fietsen

Kanovaren en fietsen

Wil je genieten van de prachtige omgeving in Valkenswaard? Het is zeker de moeite waard om dit per kano en per fiets te ontdekken. Zeker het riviertje de Dommel dat stroomt door de Brabantse Laaglandvallei is alleen per kano te ontdekken. Onderweg kom je dan ook veel natuurschoon tegen en als je geluk hebt staan de koeien in de Dommel te badderen. Heel bijzonder om dit mee te maken! Kanovaren en fietsen is een erg leuk, dag vullend voordelig uitje!

 

Fietsverhuur

Je mag zelf weten of je eerst begint met fietsen of wil starten met het kanovaren. De omgeving verkennen kan met een fiets maar we hebben ook tandems en steppen in de verhuur. De route is uitgezet en na circa 2 uurtjes komt u weer bij ’t Boothuys vanwaar u ook gestart bent. Hier mag u op de picknickbanken plaatsnemen voor de zelfgemaakte lunch of als je met meer dan 10 personen bent kun je vooraf ook een lunch reserveren.

 

Kanovaren

Aansluitend zal de bus je naar het kano opstappunt in Borkel brengen. De instructeur zal een instructie verzorgen over hoe je moet kanoën, waar je op moet letten, hoe je moet instappen en wat je moet doen als de kano omgaat. Dan begint eindelijk het avontuur op het water. Prachtige vergezichten, mooie bossen, natuurlijke tunnels en andere mooie plaatjes krijgt u te zien tijdens deze bijzondere kanotocht. Een tocht van circa 8 kilometer op rivier De Dommel kan in een open Canadese kano (geschikt voor 2 volwassenen) of in een 1-persoonskano.

 

  • vanaf 2 personen
  • 4 à 5 uur
  • inclusief busvervoer
  • 29,50 pp.