arrangementen kanovaren

Kanovaren en Schieten

teamuitje kanovaren en schieten

Kanovaren en Schieten

Leuk teamuitje voor groepen vanaf 10 personen

 

Een hele leuke combinatie als teamuitje is het kanovaren en schieten. Je mag zelf bepalen met welke activiteit je begint; schieten of kanovaren.

Het schietprogramma bestaat uit 3 onderdelen handboogschieten, kruisboogschieten en buksschieten. Bij elk onderdeel krijg je een goede instructie en mag je het zelf gaan proberen. Wie weet schiet je net zo goed als Robin Hood of Willem Tell! Het schietprogramma duurt 1,5 uur. Aansluitend kunt u picknicken op ons Outdoorterrein. U kunt ook een lunch boeken in ’t Boothuys.

Aansluitend brengen we je naar het kano opstappunt in Borkel en na de instructie ben je klaargestoomd voor het avontuur; kanovaren op de Dommel! Je kunt kiezen uit een 1-persoonskano de kayak of een open Canadese kano die geschikt is voor 2 volwassenen. Let wel dat je samen niet boven de 180 kilo uitkomt want anders lig je te diep in het water. Vervolgens stap je in en vaar je door het prachtige natuurgebied De Malpie. Een uniek stukje natuur waar je alleen maar met de kano kunt komen. Onderweg kom je een aantal aanlegsteigers tegen waar je even kunt uitrusten of genieten van de mooie natuur. Het eindpunt van de kanotocht is de Venbergse Watermolen vanaf hier wandel je naar ’t Boothuys waar je eventueel nog een drankje kunt nuttigen en kunt napraten over het teamuitje.

  • vanaf 10 personen
  • 4 uur
  • Inclusief busvervoer
  • 43,00 pp.