arrangementen kanovaren

Kanovaren en Paintball

kanovaren paintball

Kanovaren op de Dommel en paintballen in de bossen

Hou je van een beetje actie en avontuur? Dan is dit een leuke groepsactiviteit voor jou! Een combinatie van paintballen met een unieke belevenis op het water. Kanovaren op de Dommel en paintballen is ideaal als groepsuitje of bedrijfsuitje.

Paintball

Je begint met het paintballen. Vanaf de beginlocatie bij ’t Boothuys brengen wij je met onze bus naar het outdoorterrein. Tet terrein is TÜV goedgekeurd zodat we er veilig kunnen paintballen. Op het paintballterrein vind je een outdoorbar, kleedkamers en toiletten. Allereerst heet de instructeur je welkom. Daarna worden overalls en maskers uitgedeeld. Vervolgens krijgen jullie een goede instructie over het paintballen. De groep wordt in tweeën gesplitst en je speelt tegen elkaar (niet tegen een andere groep). Schuil achter schotten of andere natuurlijke schuilmogelijkheden en probeer zo je tegenstander te slim af te zijn. Er komen verschillende spelvormen aan bod voor ieder wat wils.

Er zijn drie verschillende paintball varianten:

  1. Basic: inclusief 50 verfballetjes, overall, masker, paintballgun – 1,5 uur.
  2. Profi: inclusief 150 verfballetjes, overall, masker, paintballgun – 2 uur.
  3. Unlimited: inclusief onbeperkt verfballetjes, overall, masker, paintballgun – 1,5 uur.

 

Kanovaren op de Dommel

Na een pauze op het outdoorterrein begint het tweede avontuur van de combinatie kanovaren en paintball; het kanovaren. We brengen u naar het kano opstappunt in Borkel vanwaar u een prachtige tocht gaat varen door natuurgebied de Malpie. U kunt kiezen uit open Canadese kano’s of 1-persoonskano’s. Onderweg kun je alleen bij restaurant De Zwaan een drankje nuttigen . Verder mag je uitstappen bij de aanlegsteigers voor een zelf meegebracht drankje of hapje. Alcohol is niet toegestaan tijdens de activiteiten van Kanovaren Valkenswaard. Het kanovaren vanaf Borkel en Schaft is een tocht van circa 8 kilometer waar je gemiddeld zo’n 2 uur over doet. Het eindpunt van de kanotocht over de Dommel is bij de Venbergse Watermolen. Vanaf hier wandel je circa 300 meter terug naar ’t Boothuys.

 

Prijzen

Kano type10-25 pers.26-50 pers.
Paintball Basic en kanovaren€ 41,00 pp€ 39,50 pp
Paintball Profi en kanovaren€ 51,00 pp€ 49,50 pp
Paintball Unlimited en kanovaren € 59,00 pp€ 57,50 pp
  • vanaf 10 personen
  • 4 uur
  • Inclusief busvervoer
  • 41,00 (vanaf) pp.