arrangementen kanovaren

Kanovaren en Paintball

kanovaren paintball

Kanovaren en Paintball

Hou je van een beetje actie en avontuur? Dan is dit een leuke groepsactiviteit voor jou! Het stoere Paintball in combinatie met een unieke belevenis op het water. Een leuke combinatie van kanovaren en paintball is ideaal als groepsuitje of bedrijfsuitje.

Paintball

Je begint met het Paintball avontuur. Vanaf de beginlocatie bij ’t Boothuys word je met een bus naar ons paintballterrein gebracht. Een speciaal ingericht terrein midden in de Westerhovense bossen. Alles is volgens de wet en het terrein is TÜV goedgekeurd zodat we er veilig kunnen Paintballen. Op het paintballterrein vind je een outdoorbar, kleedkamers en toiletten. Onze instructeur zal je welkom heten en begint met het uitdelen van de overalls en voorziet de groep van een goede instructie. Dan kan het paintballavontuur van start! Je groep wordt in tweeën gesplitst en je speelt tegen elkaar (niet tegen een andere groep). Schuil in de loopgraven, achter zandzakken, houtstapels of maak subtiel gebruik van de natuur en probeer zo je tegenstander te slim af te zijn. Er komen verschillende spelvormen aan bod voor ieder wat wils.

Er zijn drie varianten van Paintball:

  1. Paintball basic is inclusief 50 verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 1,5 uur.
  2. Paintball profi is inclusief 100 verfballetjes, overall, masker, paintallgun en duurt 1,5 uur.
  3. Paintball summit is inclusief 150 verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 2 uur.
  4. Paintball ultimate is inclusief 200 verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 2 uur.
  5. Paintball unlimited is inclusief onbeperkt verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 1,5 uur.

 

Kanovaren

Na een pauze op het outdoorterrein begint het tweede avontuur van de combinatie kanovaren en paintball; het kanovaren. We brengen u naar het kano opstappunt in Borkel vanwaar u een prachtige tocht gaat varen door natuurgebied de Malpie. U kunt kiezen uit open Canadese kano’s of 1-persoonskano’s. Onderweg kun je alleen bij restaurant De Zwaan een drankje nuttigen en verder mag je uitstappen bij de aanlegsteigers voor een zelf meegebracht drankje of hapje. Alcohol is niet toegestaan tijdens de activiteiten van Kanovaren Valkenswaard. Het kanovaren vanaf Borkel en Schaft is een tocht van circa 8 kilometer waar je gemiddeld zo’n 2 uur over doet. Het eindpunt van de kanotocht over de Dommel is je beginpunt van je programma.

 

Prijzen

Kano type10-25 pers.26-50 pers.
Paintball Basic en kanovaren€ 32,50 pp€ 31,00 pp
Paintball Profi en kanovaren€ 36,00 pp€ 34,50 pp
Paintball Summit en kanovaren€ 40,50 pp€ 39,00 pp
Paintball Ultimate en kanovaren€ 44,00 pp€ 42,50 pp
Paintball Unlimited en kanovaren € 51,00 pp€ 49,50 pp
  • vanaf 10 personen
  • 4 uur
  • Inclusief busvervoer
  • 33,50 (vanaf) pp.