arrangementen kanovaren

GPS Kano Adventure

kanovaren gps adventure

GPS Kano Adventure

Leuk kano uitje: Ga op zoek naar de kano opstapplaats in Borkel!

Heb je zin in een dagvullend, leuk en voordelig programma? De GPS Kano Adventure is een leuk kano uitje voor een dagje weg met je gezin. Vanaf Kanovaren Valkenswaard begint het avontuur. Je wordt met de bus naar een punt gedropt en vervolgens ga je zelfstandig op zoek naar de kano opstapplaats. In de rugzak die je mee krijgt zit een routeboekje, een GPS, een kompas en nog meer attributen die van pas kunnen komen tijdens deze GPS wandeling. Luister goed naar de instructie en we weten zeker dat het je lukt om het begin van de kanotocht te vinden.

Bij het beginpunt van het kanovaren lever je de gps in en krijg je een instructie over peddeltechniek en veiligheid. Daarna stap je in een open Canadese kano of een kayak. De Canadese kano is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen, het maximale toelaatbare gewicht is 180 kilo. Een kayak is een 1-persoonskano. De keuze geef je vooraf bij je boeking aan. Aansluitend gaat de kanotocht over de Dommel van start. Je kanoot 8 kilometer door prachtige natuur en als je geluk hebt kom je onderweg een paar koeien tegen die staan te badderen. Een echte ontdekkingsreis over het water dus tijdens dit unieke kano uitje!

 • Vanaf 4 personen
 • 5 uur
 • Inclusief busvervoer
 • 19,50 pp.
arrangementen kanovaren

Kanovaren en Opsporing Verzocht

kanovaren en wandelen

Kanovaren en Opsporing Verzocht

Een leuke combinatie van kanovaren en wandelen

 

Pssssttt… ken jij het eeuwenoude geheim van Valkenswaard al? Wil je het weten? Kies dan voor onze vernieuwde Opsporing Verzocht. Een spannende en interactieve wandeling door de natuur of het centrum van Valkenswaard. Een Samsung tablet geeft je hints, filmpjes en opdrachten die je moet uitvoeren om het geheim te ontdekken. In groepjes van 5 tot 8 personen loop je deze tocht van circa 3,5 kilometer. We zijn erg benieuwd wie het snelste de dader ontmaskert!

Is het gelukt? Dan mag je de bus in voor het vervoer naar de kano opstapplaats te Borkel. De rit brengt je naar de Peedijk waar je een instructie krijgt over peddeltechniek en veiligheid. Er zijn twee soorten kano’s waaruit je kunt kiezen; de open Canadese kano of een kayak. De Canadese kano is geschikt voor 2 volwassen of 3 kinderen tot een maximaal gewicht van 180 kilo. Een kayak is een 1-persoonskano. De keuze voor de kano kun je bij je boeking aangeven, verschillende kano’s mag natuurlijk ook. Vervolgens ga je op ontdekkingsreis door natuurgebied De Malpie, een prachtige omgeving waar je enkel met de kano kunt komen. Geniet van de natuur en de rust om je heen tijdens een kanotocht bij Kanovaren Valkenswaard. Kanovaren en wandelen is een prima combinatie voor als u op zoek bent naar een dagvullend programma.

 

Lunch
De lunch is niet inbegrepen maar mag u zelf meebrengen. Bent u met 10 personen of meer dan kunt u ook een lunch in ’t Boothuys boeken.

 

 • Vanaf 4 personen
 • 4 à 5 uur
 • Inclusief busvervoer
 • 31,00 pp.
arrangementen kanovaren

Kanovaren en Schieten

teamuitje kanovaren en schieten

Kanovaren en Schieten

Leuk teamuitje voor groepen vanaf 10 personen

 

Een hele leuke combinatie als teamuitje is het kanovaren en schieten. Je mag zelf bepalen met welke activiteit je begint; schieten of kanovaren.

Het schietprogramma bestaat uit 3 onderdelen handboogschieten, kruisboogschieten en buksschieten. Bij elk onderdeel krijg je een goede instructie en mag je het zelf gaan proberen. Wie weet schiet je net zo goed als Robin Hood of Willem Tell! Het schietprogramma duurt 1,5 uur. Aansluitend kunt u picknicken op ons Outdoorterrein. U kunt ook een lunch boeken in ’t Boothuys.

Aansluitend brengen we je naar het kano opstappunt in Borkel en na de instructie ben je klaargestoomd voor het avontuur; kanovaren op de Dommel! Je kunt kiezen uit een 1-persoonskano de kayak of een open Canadese kano die geschikt is voor 2 volwassenen. Let wel dat je samen niet boven de 180 kilo uitkomt want anders lig je te diep in het water. Vervolgens stap je in en vaar je door het prachtige natuurgebied De Malpie. Een uniek stukje natuur waar je alleen maar met de kano kunt komen. Onderweg kom je een aantal aanlegsteigers tegen waar je even kunt uitrusten of genieten van de mooie natuur. Het eindpunt van de kanotocht is de Venbergse Watermolen vanaf hier wandel je naar ’t Boothuys waar je eventueel nog een drankje kunt nuttigen en kunt napraten over het teamuitje.

 • vanaf 10 personen
 • 4 uur
 • Inclusief busvervoer
 • 33,50 pp.
arrangementen kanovaren

Kanovaren en Paintball

kanovaren paintball

Kanovaren en Paintball

Hou je van een beetje actie en avontuur? Dan is dit een leuke groepsactiviteit voor jou! Het stoere Paintball in combinatie met een unieke belevenis op het water. Een leuke combinatie van kanovaren en paintball is ideaal als groepsuitje of bedrijfsuitje.

Paintball

Je begint met het Paintball avontuur. Vanaf de beginlocatie bij ’t Boothuys word je met een bus naar ons paintballterrein gebracht. Een speciaal ingericht terrein midden in de Westerhovense bossen. Alles is volgens de wet en het terrein is TÜV goedgekeurd zodat we er veilig kunnen Paintballen. Op het paintballterrein vind je een outdoorbar, kleedkamers en toiletten. Onze instructeur zal je welkom heten en begint met het uitdelen van de overalls en voorziet de groep van een goede instructie. Dan kan het paintballavontuur van start! Je groep wordt in tweeën gesplitst en je speelt tegen elkaar (niet tegen een andere groep). Schuil in de loopgraven, achter zandzakken, houtstapels of maak subtiel gebruik van de natuur en probeer zo je tegenstander te slim af te zijn. Er komen verschillende spelvormen aan bod voor ieder wat wils.

Er zijn drie varianten van Paintball:

 1. Paintball basic is inclusief 50 verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 1,5 uur.
 2. Paintball profi is inclusief 100 verfballetjes, overall, masker, paintallgun en duurt 1,5 uur.
 3. Paintball summit is inclusief 150 verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 2 uur.
 4. Paintball ultimate is inclusief 200 verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 2 uur.
 5. Paintball unlimited is inclusief onbeperkt verfballetjes, overall, masker, paintballgun en duurt 1,5 uur.

 

Kanovaren

Na een pauze op het outdoorterrein begint het tweede avontuur van de combinatie kanovaren en paintball; het kanovaren. We brengen u naar het kano opstappunt in Borkel vanwaar u een prachtige tocht gaat varen door natuurgebied de Malpie. U kunt kiezen uit open Canadese kano’s of 1-persoonskano’s. Onderweg kun je alleen bij restaurant De Zwaan een drankje nuttigen en verder mag je uitstappen bij de aanlegsteigers voor een zelf meegebracht drankje of hapje. Alcohol is niet toegestaan tijdens de activiteiten van Kanovaren Valkenswaard. Het kanovaren vanaf Borkel en Schaft is een tocht van circa 8 kilometer waar je gemiddeld zo’n 2 uur over doet. Het eindpunt van de kanotocht over de Dommel is je beginpunt van je programma.

 

Prijzen

Kano type10-25 pers.26-50 pers.
Paintball Basic en kanovaren€ 32,50 pp€ 31,00 pp
Paintball Profi en kanovaren€ 36,00 pp€ 34,50 pp
Paintball Summit en kanovaren€ 40,50 pp€ 39,00 pp
Paintball Ultimate en kanovaren€ 44,00 pp€ 42,50 pp
Paintball Unlimited en kanovaren € 51,00 pp€ 49,50 pp
 • vanaf 10 personen
 • 4 uur
 • Inclusief busvervoer
 • 33,50 (vanaf) pp.
arrangementen kanovaren

Kanovaren en fietsverhuur

kanovaren en fietsen

Kanovaren en fietsverhuur

Wil je genieten van de prachtige omgeving in Valkenswaard? Valkenswaard is benoemd tot de mooiste wandelgemeente van Nederland en zeker de moeite waard om dit per kano en per fiets te ontdekken. Zeker het riviertje de Dommel dat stroomt door de Brabantse Laaglandvallei is alleen per kano te ontdekken. Onderweg kom je dan ook veel natuurschoon tegen en als je geluk hebt staan de koeien in de Dommel te badderen. Heel bijzonder om dit mee te maken!

 

Fietsverhuur

Je mag zelf weten of je eerst begint met een fietstocht of eerst begint met het kanovaren. De omgeving verkennen kan met een fiets maar we hebben ook tandems, mountainbikes en steppen in de verhuur. De route is uitgezet en na circa 2 uurtjes komt u weer bij ’t Boothuys vanwaar u ook gestart bent. Hier mag u op de picknickbanken plaatsnemen voor de zelfgemaakte lunch of als je met meer dan 10 personen bent kun je vooraf ook een lunch reserveren.

 

Kanovaren

Aansluitend zal de bus je naar het kano opstappunt in Borkel brengen. De instructeur zal een instructie verzorgen over hoe je moet kanoën, waar je op moet letten, hoe je moet instappen en wat je moet doen als de kano omgaat. Dan begint eindelijk het avontuur op het water. Prachtige vergezichten, mooie bossen, natuurlijke tunnels en andere mooie plaatjes krijgt u te zien tijdens deze bijzondere kanotocht. Een tocht van circa 8 kilometer op rivier De Dommel kan in een open Canadese kano (geschikt voor 2 volwassenen) of in een 1-persoonskano.

 

 • vanaf 2 personen
 • 4 à 5 uur
 • inclusief busvervoer
 • 25,50 pp.
arrangementen kanovaren

Kanovaren en solex rijden

Kanovaren solex rijden

Kanovaren en solex rijden

Een unieke combinatie van het rijden op een authentieke solex en kanovaren door natuurgebied De Malpie. Een unieke manier om de prachtige omgeving van Valkenswaard te ontdekken!

 

Solex rijden

Met een geldig rijbewijs of een geldig brommerrijbewijs kun je bij Kanovaren Valkenswaard een solex huren. Een bijzondere en ouderwetse manier om je te verplaatsen en de mooie omgeving te verkennen.

 

Kanovaren

Voor het kanovaren word je met een bus naar de kano opstapplaats in Borkel gebracht. Na een duidelijke kano instructie over peddeltechniek, veiligheid en milieu stap je in een open Canadese kano of in een 1-persoonskano. Ontdek de rivier de Dommel en haar prachtige natuur. Geen auto’s zul je tegen komen tijdens de kanotocht enkel een paar badderende koeien als je geluk hebt.

 • vanaf 2 personen
 • vanaf 4 uur
 • inclusief busvervoer
 • 45,50 (vanaf) pp.